Hotel “Gorske oči”

U podnožju Durmitora, na nadmorskoj visini od 1450m, smjestio se grad Žabljak – omiljeno mjesto pravih poznavalaca planinskih ljepota. Ovaj tipičan sjeverni grad predstavlja sigurnu i toplu kuću kojoj se vraćaju neumorni istraživači planinskih vrhova i jezera, kojima je ovaj kraj bogato darivan. Isto tako, umornim posjetiocima omogućava puni užitak u ljepotama prirode bez obzira da li se nalaze u sobi ili na nekoj terasi – teško je na Žabljaku naći mjesto sa kojeg vas neće zabljesnuti čista, netaknuta i neukrotiva ljepota Durmitora.

Hotel“Gorske oči”, kojim upravlja d.o.o.“PIO” Ulcinj, nalazi se u centru Žabljaka, na lokaciji između zgrade opštine i zgrade osnovne i srednje škole. Ovo je nov, moderno opremljen objekat, koji pruža široku lepezu usluga. Korisna površina hotela je 2.080 m2, a smještajni kapaciteti od 80 ležaja su raspoređeni u 10 soba i 22 apartmana. Sve sobe i apartmani su komforni i opremljeni individualnim kupatilom, centralnim grijanjem i klimom, telefonskom linijom i televizorom. Posjetitelji Žabljaka koji borave u našem hotelu mogu koristiti i besplatnu wireless inernet konekciju.

Gostima je na raspolaganju sportsko rekreativni centar sa teretanom, gdje se mogu družiti igrajući stoni tenis i bilijar, a vrijeme mogu provesti i u zanimljivom razgovoru uz piće i kafu u aperitiv baru.

U hotelu se nalazi restoran kapaciteta 92 mjesta, te savremeno opremljena kongresna sala sa 60 mjesta.

Sigurni smo da će nam se gosti iznova vraćati, cijeneći udobnost hotela i ljubaznost njegovog osoblja, koji na najbolji način upotpunjuju nemjerljiv užitak u neponovljivoj ljepoti koju Žabljak pruža.

Telefon: 067/289-209
hotelgorskeoci   e-mail